Advertorial uit de krant `De Heraut`.

“Vet bevriezen levert goed resultaat”

Rotterdam, Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar volgens schoonheidsspecialiste Petra Blaauw biedt de techniek die zij sinds 1,5 jaar in huis heeft echt een gewenst resultaat. De methode, cryolipolyse genaamd, bevriest de vetcellen en zorgt ervoor dat het ook blijvend verdwenen is.

Voor veel mensen zal dit als muziek in de oren klinken. “Het werkt echt”, vertelt Petra enthousiast. “De therapie”zorgt ervoor dat de vetcellen bevriezen waardoor ze kristalliseren. De vetcel krijgt een shock, de vlies breekt waardoor de kern dood gaat en de kristallen worden vervolgens afgevoerd via het lymfesysteem. Daarom is het ook belangrijk dat de klant veel water drinkt tijdens de kuur. Ook is het belangrijk dat de klant voldoende beweegt. Daarnaast krijgt de behandelde zone een flinke massage. In combinatie met de juiste huidproducten krijg je een geweldig resultaat. Bij een kuur van 6 behandelingen haal je op de buik tussen de zes a negen centimeter eraf.

Goeroe

Soms voelt Petra zich net een posiviteitsgoeroe. Ïk ben continue aan het stimuleren en tips aan het geven over veel drinken en bewegen, want dat zijn naast de behandeling belangrijke aandachtspunten. De techniek is vooral bedoeld voor mensen met een licht overgewicht. Dat laatste beetje vet wat er niet af gaat als je lijnt of sport, soms op vreemde plekken als kuit en knieeen.

Veelzijdig

Toch is deze therapie niet het enige wat Petra doet. Ze geeft naast diverse schoonheidsbehandelingen ook verschillende massages. Door een massage ontspannen mensen direct, waardoor ze zelfs in slaap vallen in de stoel. Ze worden rustiger en energieker. Naast diverse soorten rugmassages kunnen mensen ook terecht voor een Lomi Lomi massage of een cupping massage. Deze laatste gaat veel dieper dan wat met de handen bereikt kan worden.

Ervaring

Petra is al bijna twintig jaar schoonheidsspecialiste. Toen ze zwanger was van haar eerste kind, besloot ze niet meer fulltime te werken, maar naast haar vaste baan iets voor zichzelf te gaan doen. Ze ging de opleiding volgen en opende haar salon Loeloedhi eerst aan huis. De naam is uit het Grieks afkomstig en betekent “Bloem”. Negen jaar geleden kon ze in het huidige pand terecht en sindsdien groeit de praktijk enorm. Naast vrouwen genieten nu ook mannen steeds vaker van allerlei behandelingen. Petra: “Mannen gunnen zichzelf dat momentje rust en genieten, net als de vrouwen, van mijn lange gezichtsmassage. Ze vinden het allemaal heerlijk. Meer informatie over de behandelingen is te vinden op www.schoonheidssalonloeloedhirotterdam.nl

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Op dit moment zijn we niet aanwezig. U kunt ons wel een e-mail sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0