The Beauty Treatment Exclusive

Sinds november kunt u bij onze salon terecht voor een nieuwe gezichtsbehandeling:

The Beauty Treatment Exclusive

Deze behandeling staat volledig in het teken van Stamcellen.

Stamcellen

Stamcellen zijn cellen waarvan de functie vooraf nog niet is bepaald. Ze komen in het hele lichaam voor en afhankelijk van de plaats waar ze voorkomen, kunnen zij zichzelf delen in functionele cellen.

De stamcellen die van nature voorkomen in uw huid nemen af naarmate u ouder wordt.

Bij het verouderen van de huid en de invloeden van buitenaf, zoals overmatige blootstelling aan UV-straling, vermindert het aantal stamcellen in uw huid. Als u een vitale huid wilt behouden, zullen de stamcellen in de basaal-laag derhalve beschermd en geactiveerd moeten worden.

Door de Beauty Treatment Exclusive krijgt de huid als het ware een intense boost. Bij deze gezichtsbehandeling beschermen de stamcellen van de appelsoort, Uttwiler Spätlauber, de conditie van de menselijke stamcellen in de huid, waardoor de celdeling en het functioneren van de huid op cel niveau beter op peil blijft.

De Uttwiler Spätlauber is een bijzonder Zwitsers appelras uit het kanton Thurgau. De Beauty Treatment Exclusive is gebaseerd op deze inheemse oerappel. Het bijzondere aan deze appel is dat hij uitzonderlijk lang houdbaar blijft. Vandaar dat geconstateerd werd dat deze over krachtige stamcellen moest beschikken.

De stamcellen die tijdens deze behandeling gebruikt worden, hebben de volgende functies:

  • Zij zorgen voor vernieuwing en herstel van de opperhuid.
  • Het optimaliseren van de omgeving waarin de stamcellen zich bevinden.
  • Zij werken in het gebied tussen de opperhuid en de lederhuid, een zogenaamde ‘niche’ waar de stamcellen zijn gelokaliseerd.

Het resultaat

De plantaardige stamcellen vertragen het verouderingsproces van de essentiële stamcellen in de huid. Dit heeft als resultaat dat de huid er gedurende een langere periode jong en steviger uit gaat zien en meer weerstand heeft tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast wordt de levensduur van de stamcellen in uw huid verlengd en nemen de vitaliteit en productiviteit enorm toe.

Rotterdam, 20 nov. 2015

Schoonheidssalon Loeloedhi, Moersmanskpad 1, 3067DG Rotterdam Oosterflank

Aangesloten bij Anbos en Provoet

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Op dit moment zijn we niet aanwezig. U kunt ons wel een e-mail sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0