Aanbiedingen

Nieuw – Nieuw – Nieuw – Nieuw !

CRYO / PHYTO GEZICHTSBEHANDELING !

Wilt u ook  u huid verstevigen?   Dan hebben we nu de perfect behandeling voor u.
De Cryo / Phyto gezichtsbehandeling !
De ultieme versteviging voor u gezicht.

De behandeling begint met een intensieve reiniging o.a. met een milde fruitzuurpeeling en wordt er gedurende 20 minuten een “massage” uitgevoerd met de Cryo21.
Hierbij wordt de huid teruggebracht na 0 graden en worden de fibroblasten gestimuleert. Fibroblasten zijn cellen in het bindweefsel die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen en elastine in de huid, ook werken fibroblasten wondhelend. Naarmate je ouder wordt neemt het aantal fibroblasten af en worden ze minder actief, waardoor de huid dus gaat inzakken. Door de stimulatie van de fibroblasten met de Cryo21 wordt de huid weer dikker en steviger waardoor rimpeltjes en lijntjes vervagen. Er ontstaat een intensere modellering van het gezicht en hals (evt. “vetzakje” onder de kin wordt ook gereduceerd en de kaaklijn wordt strakker).
Na deze behandeling wordt het Phyto Cellular stamcellen masker aangebracht, Deze wordt ingesluisd met de Dermashaper.
De Phyto Cellular producten hebben een celregenerende en huidbeschermde functie. De plantaardige stamcellen in het product beschermen de conditie van de menselijke stamcellen, wat zorgt voor een optimale celdeling en –functie van de stamcellen in de huid. De huid ziet er voor een langere periode steviger en jonger uit.
Wij adviseren de Cryo/Phyto behandeling 1x in de 6 weken te ondergaan.
Is uw huid in dermate verslapte staat of heeft u al lang geen intensieve gezichtsverzorging meer gedaan dan adviseren wij om met een kuur te beginnen. Een kuur bestaat uit 6 behandelingen gedurende 1x per week. Vervolgens onderhoud u uw huid met een behandeling 1x in de 6 weken.

Deze behandeling kost € 98,50.

Nu voor maar:     € 79,00.

Deze aanbieding is geldig t/m april 2021.

Schoonheidssalon Loeloedhi, Moersmanskpad 1, 3067DG Rotterdam Oosterflank

Aangesloten bij Anbos en Provoet