Dermashaper

INSTANT FACELIFT ZONDER OPERATIE

De Dermashaper heeft een intensieve werking met direct resultaat. Al na één behandeling is uw huidstructuur zichtbaar verbeterd. U ziet het en u voelt het.

Uw huid wordt voller en gladder. Fijne lijntjes en rimpels vervagen. Een behandeling in kuurverband zal een aanzienlijke huidverbetering als resultaat hebben.

Waar is het voor?

 • Natuurlijke huidverjonging (ook de fijne lijntjes rond de ogen)
 • Verstevigende gelaatsbehandeling
 • Drainage onder de ogen (wallen en kringen onder de ogen)
 • Kalmeren en herstellen van de huid:
  • bij Couperose
  • bij overgevoeligheid
  • na (zon)verbranding
 •  Het behandelen van verklevingen en littekens op gelaat en lichaam
 • Als nabehandeling bij micro-dermabrasie behandelingen. Na deze behandeling vertoont de huid over het algemeen veel roodheid, die u kunt verzachten en kalmeren met de Dermashaper

dermashaper

Hoe werkt de Dermashaper?

De Dermashaper werkt met geluidstrillingen op hoge frequenties, die niet waarneembaar zijn voor het menselijk gehoor. Deze trillingen veroorzaken als het ware een micro-massage, waardoor de huid geactiveerd wordt. Zo wordt er van binnenuit aan het herstel en verjonging van de huid gewerkt.

Deze geluidstrillingen worden bovendien gecombineerd met een zachte stroom. Hierdoor worden de gelaatsspieren gestimuleerd en de doorbloeding van de huid wordt verbeterd door de aanvoer van zuurstof.

Instant Facelift

Door de behandeling met de Dermashaper wordt de klok teruggezet. In de huid wordt weer collageen* geproduceerd; de doorbloeding wordt verbeterd en de huid krijgt haar elasticiteit terug.

*bindweefsel van de huid.

De behandelingen met de Dermashaper geven direct resultaat. De huid krijgt meer spanning, rimpels zijn minder diep, wallen zijn zichtbaar minder en de huid vertoont aanzienlijk minder roodheid. De behandeling met de Dermashaper wordt dan ook de instant facelift genoemd

Een kuur voor het beste resultaat!

Bij een kuur van in totaal 8 behandelingen krijgt u het beste resultaat. Zeker als u 2 x per week wordt behandeld met de Dermashaper. Al na een paar keer ziet u een duidelijke verbetering van uw huid. Na de gehele kuur zal het resultaat aanzienlijk zijn!

Een unieke ervaring, die nog lang na de behandeling doorwerkt.

Wilt u meer informatie? Kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek en advies. U bent van harte welkom!

Schoonheidssalon Loeloedhi, Moersmanskpad 1, 3067DG Rotterdam Oosterflank

Aangesloten bij Anbos en Provoet

Neem contact met ons op

Op dit moment zijn we niet aanwezig. U kunt ons wel een e-mail sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0