Cryo Therapie

CRYO 21 – CRYOTHERAPIE

De cryotherapie is een therapeutische toepassing van koude, waarbij vetcellen op een natuurlijke en effectieve manier worden verwijderd. De cellen worden eerst bevroren, waardoor ze kristalliseren en afbreken. Vervolgens verlaten ze je lichaam op een natuurlijke manier als afvalstof. Zowel mannen als vrouwen kunnen een cryo 21-behandeling volgen. Cryo21 vindt zijn doeltreffendheid in de creatie van een thermische schok die de temperatuur van de vetcellen doet dalen. Deze actie wekt een geleidelijk en spontaan eliminatieproces op die apoptose wordt genoemd.

Vermindering vetophoping én bevordert versteviging
De temperatuur van de huid gaat in een minimum van tijd van 34°C naar ongeveer 8°C zonder het creëren van een koude gevoel.

De koude ontwikkeling bevordert de bloedsomloop in de huid waardoor deze verstevigt en weer zijn oorspronkelijke spanning krijgt.

Waarom werkt dit?

Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en kan worden verminderd door goede voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker aan te pakken is middels sport en gezonde voeding. Maar we willen er natuurlijk wel graag van af!

Cryolipolyse rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling, een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat. Als de cel eenmaal is afgebroken wordt deze via de natuurlijke weg uit ons lichaam verwijderd. De Cryo21 maakt gebruikt van het principe om de vetcellen af te breken en het lichaam opnieuw vorm te geven.

Dermatologen aan de prestigieuze Harvard Medical School (VS), Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson, ontdekten namelijk dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, ze gaan dan kristalliseren. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.

Te behandelen zones


Zowel het lichaam als het gelaat kan behandeld worden met de Cryo21.

Op het lichaam kunnen we verstevigend gaan werken of vetophoping gaan elimineren. Bij versteviging denken we meteen aan verslapte bovenarmen of de binnenkant van de bovenbenen.
Bij ongewenste vetophoping denken we aan de love handles, het buikje, de rijbroek, billen, knieën, bovenarmen, de zone in de rug aan het BH-bandje.

In het gelaat onderscheiden we vooral het verminderen van de dubbele kin, het liften van het gelaat en het verminderen van rimpels.


Effecten op het lichaam

 • versnellen van de bloedsomloop gevolgd door de eliminatie van de toxines en van een groot calorieverbruik
 • eliminatie van lokale cellulitis
 • vermindering van de vetcellen
 • lymfedrainage
 • versteviging en versterking van de spieren
 • her modellering en afslanking van het lichaam
 •  afvallen op jouw probleempunten

Effecten op het gelaat

 • versteviging van de weefsels
 • versteviging van de spieren
 • vermindering van de rimpels
 • verwijderen van de dubbele kin
 • huidverjonging
 • collageen aanmaak

Veilig?

Onderzoek heeft aangetoond dat vetcellen van nature kwetsbaarder zijn voor de effecten van koude dan de omliggende weefsels, en dat vetcellen op een veilige manier kunnen worden geëlimineerd zonder de huid te beschadigen. Het selectieve effect treedt op omdat vetcellen waterhoudende cellen zijn en kristalliseren bij een temperatuur boven het vriespunt.

Met behulp van de Cryo21 kan vetweefsel op een veilige manier afgebroken worden terwijl de huid, spieren en zenuwen intact blijven.

Behandeling

De behandeling wordt gestart met een intake-gesprek waarbij gevraagd wordt naar uw wensen en verwachtingen. We kijken ook of er eventueel contra-indicaties zijn. In één behandeling kan een zone met maximum grootte van één A4-blad behandeld worden, eventueel opgedeeld in meerdere kleine zones. Staan er meerdere zones op uw verlanglijstje dan moet u een keuze maken. Door toch een groter oppervlak te behandelen wordt het resultaat per oppervlakte verminderd.

Voor de behandeling wordt de te behandelen zone opgemeten. Afhankelijk van de zone worden één, twee of meerdere metingen gedaan.

De behandeling zelf duurt 20 tot 30 minuten. Er wordt een cellulitis crème of verstevigende crème aangebracht op de werkzone terwijl de behandelkop afkoelt tot de gewenste temperatuur. Deze temperatuur is afhankelijk van de te behandelen zone en het beoogde resultaat (vetvermindering of versteviging).
Hoewel deze kop een temperatuur heeft onder nul, voelt dit zeker niet onaangenaam koud aan, integendeel. Deze behandeling is aangenaam en relaxerend.

Na de behandeling wordt de aangebracht crème verder in gemasseerd en wordt meteen de meting herhaald. Zo ziet u onmiddellijk het verkregen resultaat.

Behandelplan omtrekvermindering

Bij aanvang van deze behandeling moet u weten dat er gemiddeld gezien 6 tot 8 behandelingen nodig zijn om een mooi resultaat te hebben. Maar het resultaat dat u hebt bereikt is blijvend, de vetcel is weg. De tijd tussen de behandelingen is 15 dagen, zodat uw lichaam de tijd gehad heeft om alle afvalstoffen te verwerken. De behandeling werkt namelijk nog door. In de weken waar u geen Cryo21 behandeling gepland heeft kan perfect wel een andere behandeling laten doorgaan.
Tijdens de volledige duur van uw Cryo21 behandelingen wordt aangeraden voldoende water te drinken, 1.5 liter per dag.
Resultaat

Na de behandeling begint het proces van afsterven van de vetcellen. Deze worden geleidelijk door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd, net zoals het vet uit onze voeding.
Het eerste resultaat ziet men onmiddellijk na de behandeling. Na twee weken verkrijgen we het eindresultaat.
De cryo 21 heeft een wetenschappelijke goedkeuring en is daarom perfect veilig.

Prijzen:

Cryo proefbehandeling ca. 45 min. – € 50,00 – Aanbieding

(normaal € 100,00)

Cryo kuur van 3 – € 300,00 (armen, onderkin)

Cryo kuur van 6 – € 600,00 (benen,buik,rug,heupen en buik)

Verstevigen van de huid – € 100,00

Cellulite behandeling – € 100,00

Cryo Therapie

Schoonheidssalon Loeloedhi, Moersmanskpad 1, 3067DG Rotterdam Oosterflank

Aangesloten bij Anbos en Provoet

Neem contact met ons op

Op dit moment zijn we niet aanwezig. U kunt ons wel een e-mail sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0